Bra start !

Magnus Nilsson2 september 2016

Hej igen , alla elever och föräldrar i 9 B ! Nu har rutinerna börjat sätta sig efter sommarlovet, och klassen har haft en bra start på sitt sista år i grundskolan . Det bådar gott .

I engelskan jobbar vi för tillfället med film , vi har sett den engelska filmen Billy Elliot , hade glosförhör i dag på några ord från filmen och kommer nästa vecka ha ett litet större skrivarbete om filmen.

I svenskan så jobbar vi med debatt , eleverna håller på att skriva en debattartikel om ett eget valt ämne , samt att vi har tränat på muntlig debatt , det är ämnesövergripande med SO , Bild , Svenska , Slöjd och engelskan då dom i egna grupper skall starta upp egna politiska partier ( valet i USA ).

Tisdagen den 13 september kl 18 i matsalen är det Föräldrarmöte och då är ni varmt välkomna , vi kommer först samlas i matsalen för att sen gå ner till klassens rum. På agendan bla en ev skolresa till våren och lite annat smått och gott .

Ha en härlig helg och njut av det lilla av sommaren som finns kvar

/ Magnus

Kommentarer(1)

• Elisabeth2 september 2016
    Det låter great. Trevlig helg på dig med!