Minnesanteckningar från föräldramöte 13/9

Åza Aldin22 september 2016

Här kommer lite minnesanteckningar från mötet:

Mötet inleddes med att våra rektorer Bodil Eriksson och Eva Wiman presenterade sig i matsalen och sedan gick vi ner till klassrummet. Vi berättade där om läget i klassen, som i det stora hela är bra, och vi gick igenom en hel del saker som händer den här terminen:

- avstämningsdag den 8/11

- prao v.9

- omfoto för porträttfotografering kl 8.30 den 13/10

- alla som vill vara med i skolrådet mailar sitt intresse till oss (möte 19/10 kl18.00 i bildsalen ), hittills har vi två föräldrar från vår klass som har anmält sig och det är Annika Alvén och Dan Johnsson

- vi ska börja med en ny lärplattform i höst som heter UNIKUM, men tills den är igång skriver vi i bloggen och mailar er som vanligt

- provschema finns på hemsidan under fliken "Verksamheter"

- studiedag den 30/9

- klassföräldrar den här terminen är föräldrarna till: Aron, Filip, Samuel J, Vanessa och Linus K

Vi berättade också att vi kommer att diskutera tillsammans med ungdomarna olika "mind set" och hur man kan påverka sitt sätt att tänka och hur man hanterar tex motgångar med (vi har blivit inspirerade av skolforskning). Detta ska vi jobba med på mentorstid och våra "vanliga" lektioner.

Hälsningar från Lisbeth och Åza som just nu har filmkväll med 8B.

- eleverna vill åka på klassresa oc de har diskuterat det på mentorstiden och vi bollade över det till er föräldrar (Se mail från Sandra Grip om ev försäljning från Vår Bazaar)

Kommentarer(0)