Infobrev

Åza Aldin6 september 2016

Hej!

Nu har vi kommit igång på allvar och era ungdomar är verkligen med på banan! Kul!

Idag har vi delat ut Almunge skolas förväntansdokument och vi skulle vilja att ni läser igenom det  och skriver på det tillsammans med era ungdomar och skickar tillbaka det till oss på måndag.

Nästa vecka har klassen biologitest på onsdag (eleverna har fått checklista över vad som ska pluggas) och på fredag är det dags att lämna in novellen som klassen har jobbat med här i skolan.

På måndag kommer klassen att delta i en etikvandring i församlingshemmet, där de bl.a. kommer att få veta lite om konfirmationsläsningen som startar snart.

För dem som inte var med på porträttfotogtraferingen kommer det en ny chans den 13/10 kl.8.30.

Trevlig helg från oss!

Lisbeth och Åza