Vecobrev vecka 19

Meläng Frida Fundberg16 maj 2016

Veckobrev år 4, vecka 19

Skogsdagen i går den 12 maj gick strålanade. Vädret var fantastiskt och alla barnen gjorde mycket bra från sig i alla moment, stationer och tipspromenad.

Vi har denna vecka sagt hej då till Philip som flyttar till Lif och kommer börja skolan där på måndag. Vi önskar honom stort lycka till på nya skolan och hoppas att han kommer trivas där.

Information från engelska:

Fredagen den 20 maj har eleverna prov i engelska. Eleverna har fått med sig papper om vad som kommer på provet. Bifogar även det dokumentet i mailet.

Information om svenska:

Eleverna blir läxfria i svenska så de kan lägga fokus på att förbereda sig inför engelskprovet.

Studiebesök på moderna muséet

På onsdag den 18 maj åker vi som bekant till Moderna muséet. Eleverna får med sig matiga mackor från skolan, men lite extra matsäck är aldrig fel. Vi kommer att samlas vid slingan vid sporthallen kl. 07:20  för att åka från därifrån ca: kl. 07:30 så det är viktigt att ha med det i beräkningen att eleverna därför startar denna skoldag tidigare än vanligt. Vi kommer att vara tillbaka till skolan i vanlig tid. De är bra om eleverna tar med sig en femkrona till skåpen på muséet för att kunna låsa in sina saker under vistelsen där. De kommer få tillbaka femman efter besöket.

Vi har en aktivitet ”Skulptur och lera” Den börjar kl. 09:00 och slutar 11:30. Eleverna får fota men absolut inte med blixt. Eleverna får inte gå runt i utställningslokalerna utan vuxen och det är viktigt att de lyssnar och följer de regler som finns på muséet.

Vi hoppas på en trevlig resa.

Många varma hälsningar Frida och Jonas

Kommentarer(0)